Gemeente Eindhoven

Persbericht 8 mei 2008, No. 128

Willem Krzeszewski wordt directeur Staedion Drs. ing. W. Krzeszewski heeft het college van B&W aangegeven een nieuwe functie te hebben aanvaard als algemeen directeur van woningcorporatie Staedion. Hij zal zijn huidige functie als directeur van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, gemeente Eindhoven, met ingang van 1 juli 2008 neerleggen. De functie bij Staedion biedt hem een nieuwe en inspirerende uitdaging. De woningcorporatie behoort tot de tien grootste van Nederland en heeft de regioâs Haaglanden, Holland-Rijnland en Rijnstreek als werkgebied.

Het college vindt het spijtig dat de heer Krzeszewski vertrekt. Het college heeft veel waardering voor het werk dat hij verzet heeft: zijn bijdragen aan ontwikkelingen in de stad, waaronder Strijp-S, en binnen de gemeentelijke organisatie.

De heer Krzeszewski is sinds maart 2005 in dienst van de gemeente Eindhoven in genoemde functie.
Eerder was hij algemeen directeur bij Meeús Vastgoed Business Unit Zuid en vervulde hij diverse functies bij de gemeente Breda, waaronder als laatste die van directeur Dienst Grondbedrijf, Economische Zaken en Projectmanagement.

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
route
Postadres:
Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven

Klanten-
ContactCentrum
tel. 040-238 60 00
of stuur een e-mail
deze pagina printen
mail deze link door