Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Lespakket Feyenoord voor basisscholen Afrikaanderwijk

Voetbalclub Feyenoord wil graag investeren in de jeugd van de Afrikaanderwijk. Feyenoord ondersteunt de Voetbalschool van Stichting Welzijn Feijenoord waarbij voetbal en huiswerkbegeleiding aan elkaar gekoppeld worden.

Lesbrieven
Intussen wordt ook hard gewerkt aan een ander initiatief van de voetbalclub: de lesbrieven. In het kader van haar 100-jarig bestaan biedt Feyenoord aan alle 7e en 8e groepen van de basisscholen uit de Afrikaanderwijk een lespakket aan. Dit pakket omvat drie lessen over de geschiedenis van Feyenoord, een bezoek aan de tentoonstelling 100 jaar Feyenoord in het Schielandshuis, een wandeling over t Feyenoordpad, een rondleiding door de Kuip en als klap op de vuurpijl een bezoek aan een thuiswedstrijd van het eerste elftal.

Enthousiast
Alle vier de basisscholen hebben enthousiast gereageerd en gaan deelnemen aan het lespakket. De verschillende onderdelen worden in oktober van dit jaar uitgevoerd.

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met Ton Bouwman (06-22244787) of met Marleen ten Vergert (06-10969939). U kunt ook mailen: tbouwman@matrix-experts.nl of m.tenvergert@feijenoord.rotterdam.nl.