ABVAKABO FNV

Voorbereidingen nieuwe cao KPN Contact

De cao onderhandelingen voor een nieuwe cao KPN Contact gaan toch op korte termijn van start.
Als voorbereiding op de cao onderhandelingen hebben de kaderleden van de LAC (landelijke adviescommissie) KPN Contact een concept inzet geformuleerd.

ABVAKABO FNV hanteert als uitgangspunten voor de cao onderhandelingen de arbeidsvoorwaardennota. Deze nota wordt elk jaar in de bondsraad door de leden van ABVAKABO FNV vastgesteld. De concept-inzet is ook gebaseerd op de arbeidsvoorwaardennota van ABVAKABO FNV. ABVAKABO FNV wil zich in de inzet voor de komende cao laten leiden door de titel van de meerjaren arbeidsvoorwaardennota van de FNV: Kansen scheppen, kansen pakken! En kansen komen er ook voor de medewerkers van KPN Contact! Zowel in werk als in eigen arbeidsvoorwaarden, alleen we moeten ze met elkaar pakken!

In de nieuwskrant kunt u de concept-inzet op hoofdlijnen lezen. Wij zijn benieuwd wat u vindt van de concept inzet, wat mist u, wat moet eruit. Geef uw mening en bepaal met de kaderleden samen wat onze inzet wordt voor de nieuwe cao KPN Contact!
Nadat wij de reacties van de leden hebben geïnventariseerd zal in overleg met de LAC de definitieve inzet bepaald worden.

Naar de enquête
LET OP: u kunt de enquête invullen tot 15 mei 2008!