Gemeente Reimerswaal


SGP-raadslid N.G.H. (Nico) Huizen overleden

Geplaatst op: 07-05-2008
door: ()

Vanmorgen, woensdagmorgen 7 mei 2008, kregen wij het droevige bericht dat het raadslid N.G.H. (Nico) Huizen in zijn woonplaats Oostdijk is overleden.

Nico had sinds 16 maart 2006 namens de SGP zitting in de gemeenteraad van Reimerswaal. Na de verkiezingen kwam hij als nieuweling in de fractie. Hij viel op door zijn enthousiasme en gedrevenheid. Hij heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan het bestuur van onze gemeente. In het bijzonder op het gebied van financiën en jeugdbeleid. Zijn bijzondere band met en aandacht voor de jeugd bleek ook bij zijn inzet voor de commissie Alcohol en Jeugd.

Uiteraard gaan onze eerste gedachten nu uit naar zijn vrouw en familie. Wij wensen hen heel veel sterkte en Gods nabijheid en kracht in deze moeilijke tijd. Diezelfde gedachten gaan ook uit naar de zeer velen, vooral ook jongeren, waarmee Nico op zijn eigen positieve wijze contact had.

Nico was al enige tijd ziek. Hierdoor misten wij hem al enkele maanden in onze vergaderingen. Gelukkig is er contact en wederzijdse betrokkenheid gebleven. Zijn overlijden voelt als een groot en zeer droevig verlies. Vanuit de gemeenteraad en het college is alom bedroefd gereageerd.
Nico werd 42 jaar.

Namens de gemeente Reimerswaal,
A.J. Huisman