FXDD kondigt op handen zijnde goedkeuring door de NFA aan

08/05/2008 17:23

PR Newswire

NEW YORK, May 8 /PRNewswire/ --
FXDD, een wereldwijde leider in het online verhandelen van buitenlandse valuta, heeft vandaag aangekondigd dat zijn goedkeuringen voor de aanvragen om lid te worden van de National Futures Association (NFA) en voor registratie als een Futures Commission Merchant (FCM) bij de CFTC bijna voltooid zijn. Cliënten kunnen volgen hoe het registratieprocedure van FXDD verloopt door in te loggen op de website van de NFA (www.nfa.futures.org) en te zoeken in het BASIC-systeem onder zijn NFA ID-nummer, 0397435. "De op handen zijnde wetgeving voor de herautorisatie van de CFTC zal de lacunes opvullen die eerdere wetgeving heeft achtergelaten en vernauwt het speelveld voor bedrijven die met buitenlandse valuta werken. De waarde van geregistreerde en niet geregistreerde bedrijven wordt bepaald door een groot aantal factoren; registratie is zeker een van deze factoren", zei James E. Green, juridisch hoofdadviseur bij FXDD. "FXDD is onder de juiste omstandigheden altijd geïnteresseerd in uitbreiding van werkzaamheden door professionele diensten te verlenen en zekerheid en helderheid te verschaffen over de regerings- en privé-instellingen die verantwoordelijk zijn voor het reguleren van handelaren in buitenlandse valuta."

Over FXDD
FXDD heeft zijn hoofdkantoor in New York City en is een leidend bedrijf dat online in buitenlandse valuta handelt. Het bedrijf legt zich toe op het bieden van superieure klantenservice en krachtige technologie aan detailhandelaren, hedgefondsen en vermogensmanagers. FXDD is ook een betrouwbare verschaffer van liquiditeit voor makelaarsbedrijven en institutionele beleggers. Het Bedrijf biedt 24 uur per dag handel in buitenlandse valuta aan via zijn handelsplatforms: FXDD Trader en Meta Trader (detailhandel), Power Trader (institutioneel) en FXDD Auto (geautomatiseerd.) FXDD biedt een werkelijke interbankprijsstelling; renteloze rekeningen; volledig geautomatiseerde uitvoering; 100:1-leverage voor gewone rekeningen en 200:1-leverage voor minirekeningen en nauwe vraag/aanbod-spreads (2-3 voor de meeste majors.) Ga voor een gratis demonstratie naar www.fxdd.com of bel gratis in de VS naar +1-866-FOR-FXDD of +1-212-791-3950.

Website: http://www.fxdd.com
http://www.nfa.futures.org
James Green, juridisch hoofdadviseur, +1-212-791-6475, of Jennifer Van Hofwegen, hoofd marketing & communicatie, +1-212-791-6491, beide van FXDD