Politie Midden- en West Brabant

Derde aanhouding voor overval op kledingwinkel

BREDA, 8 mei 2008

Derde aanhouding voor overval op kledingwinkel

BREDA: De politie hield woensdagmiddag een 23-jarige man uit Almere aan voor betrokkenheid bij een overval op een kledingwinkel aan de Ginnekenstraat. Deze werd op vrijdagochtend 25 april gepleegd. De verdachte werd aangehouden op de Slingerweg. Hij is in verzekering en in beperkingen gesteld.

Twee medewerkers van de winkel waren vrijdagochtend 25 april voorbereidingen aan het treffen om de winkel te openen, toen ze overvallen werden door een onbekende man met een vuurwapen. Eén van de medewerkers kon vluchten en de politie waarschuwen. De daders, die door middel van inbraak het pand waren binnengekomen, gingen er vandoor zonder buit.

De politie startte direct een onderzoek. Er werd een sporenonderzoek en een buurtonderzoek ingesteld. Op basis van verschillende verklaringen kon de politie die middag twee mannen en een vrouw aanhouden. De vrouw is na verhoor direct in vrijheid gesteld. Een 32-jarige man uit Breda is afgelopen week in vrijheid gesteld. Een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zit nog vast.

Auteur: Inge Rijgersberg