Ingezonden persbericht


Persbericht

Bandwedstrijd Het TalentenJacht zoekt deelnemers

Leiden - Het seizoen van Het TalentenJacht is van start gegaan. De band Karma's Kitchen heeft afgetrapt met een spectaculair optreden. Maar de jacht op talent gaat door. Tot juli bevaren diverse bands de grachten van Leiden.

Het TalentenJacht is een bandwedstrijd waarbij unieke optredens de revue zullen passeren. Per boot zullen de bands door de grachten van Leiden varen en zo krijgen zij de gelegenheid om zich op een originele manier aan het publiek te presenteren. Bij het terras van Annie's Verjaardag zullen de bands beoordeeld worden door een vakkundige jury. Kwaliteit van de performance staat voorop dus liefhebbers van livemuziek kunnen keer op keer genieten van een spetterend optreden.

De organisatie is nog op zoek naar bands die ook graag willen deelnemen aan Het TalentenJacht. Informatie over selectiecriteria en de inschrijvingsprocedure is te vinden op de website www.hettalentenjacht.nl. Bij deelname aan de wedstrijd kunnen bands een optreden op het Rapenburgconcert winnen en daarnaast E500,- aan prijzengeld. Tot eind mei hebben bands de gelegenheid om zich op te geven.