Politie Zeeland


---


Z-902-2008 Rijden onder invloed, Aardenburg
In de nacht van woensdag op donderdag, rond 02.05 uur, heeft politie Zeeland aan de Weststraat in Aardenburg een 51-jarige automobilist uit de gemeente Sluis gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,7 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

W-903-2008 Rijden onder invloed, Vlissingen
Politie Zeeland heeft in de nacht van woensdag op donderdag rond 05.40 uur, aan de Badhuisstraat in Vlissingen, een 23-jarige automobilist uit Brasschaat (B) aangehouden wegens rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 4 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een dagvaarding en zijn rijbewijs is ingevorderd.

O-904-2008 Fietser steekt de weg over
Vanmorgen rond 07.30 uur vond op de Buitenhaven in Terneuzen een aanrijding tussen een fietser en een automobilist plaats.
Een 39-jarige fietser uit Terneuzen stak zonder te kijken de voorrangsweg over en kwam in aanrijding met een 42-jarige automobiliste uit diezelfde plaats.
De man is naar het ziekenhuis vervoerd. Hij liep enkel wat kneuzingen op.

Z-905-2008 Automobiliste onwel
Vanmiddag rond 13.30 uur vond op de Dixielandkade in Terneuzen een eenzijdig ongeval plaats.
Een 25-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen was vanuit de Jazzsingel de Dixielandkade opgereden en rechtdoor tegen het muurtje gebotst.
Ze is mogelijk onwel geworden.
Ambulancepersoneel heeft eerste hukp verleend en haar meegenomen naar het ziekenhuis.