Lingo24 lanceert nieuw kantoor in Edinburgh


ABERDEEN, 20080508 -- Na het opzetten van filialen in Europa, Azië, Nieuw-Zeeland en Amerika, opent Lingo24 een nieuw kantoor in Schotland - het land waar het bedrijf is opgericht.

Zeven jaar nadat Christian Arno, toen net afgestudeerd aan de universiteit van Oxford, Lingo24 Translation Services oprichtte in het huis van zijn ouders in Aberdeen, keert het bedrijf terug naar zijn Schotse wortels door een afdeling op te zetten in Edinburgh - de hoofdstad van Schotland. Van september 2001 - toen het bedrijf dat professionele vertaaldiensten levert, werd opgericht - tot nu, heeft Lingo24 over de hele wereld filialen opgezet: van Panama City in Centraal-Amerika tot Timisoara in Roemenië en Christchurch in Nieuw-Zeeland.

Deze maand voegt het vertaalbedrijf met zijn internationaal klantenbestand een nieuw Schots kantoor toe aan de administratieve en operationele basis in Aberdeen. In eerste instantie zullen twee lokale accountmanagers, Eddie O'Neill en Patrick Boyle, het multinationale team van Lingo24-medewerkers aanvullen.

Eddie O'Neill brengt een behoorlijke dosis verkoopervaring mee, en komt de gelederen van Lingo24 versterken na vele jaren gewerkt te hebben in toonaangevende ondernemingen en zijn eigen bedrijf te hebben gerund. Hij gaat zich concentreren op het onderhouden van bestaande accounts en het opzetten van nieuwe relaties, waarbij de uitmuntende dienstverlening van Lingo24 wordt uitgebreid naar Schotse bedrijven met vertaalbehoeften. Eddie gaat samenwerken met Patrick Boyle, die, met 12 jaar verkoopervaring in de farmaceutische sector, een andere welkome aanvulling vormt op het Lingo24-team. Hij gaat zich richten op het leveren van superieure dienstverlening en verbeterde klanttevredenheid aan de klanten van het bedrijf in de farmaceutische sector.

Het nieuwe team van Lingo24 in het kantoor in Edinburgh richt zich op de ontwikkeling en voortdurende verbetering van de dienstverlening aan het klantenbestand van het bedrijf in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld.

Iets over Lingo24


Lingo24 is één van de snelst groeiende vertaalbureaus ter wereld,
met kantoren in het Verenigd Koninkrijk en acht andere landen wereldwijd. Het bedrijf is
opgericht in 2001 en een ideaal studieobject voor:

: e-business (90% van de klanten heeft het bedrijf via internet gevonden)

: globalisering (de activiteiten van het bedrijf zijn een barometer voor de
globalisering van het Britse bedrijfsleven, en het bedrijf heeft zich in korte
tijd 'verinternationaliseerd') EU-uitbreiding (het grootste kantoor van het bedrijf staat in Timisoara, Roemenië)

: groen zakendoen (het bedrijf heeft een strikt milieubeleid en een beperkt gebruik
van kantoorruimte om onnodig reizen terug te dringen) thuiswerken (Lingo24-werknemers werken voor meer dan 95% van de tijd vanuit thuis)

jong ondernemerschap (het bedrijf is opgericht door een 22-jarige afgestudeerde aan de universiteit van Oxford)





Lingo24