Gemeente Boxtel

Vacature administratie m...Gemeentehuis en WegWijs ...Huisvuilroute Tweede Pin...Spreekuur wethouder verv...Gemeente haalt aan huis ...WegWijs weet de wegAnjeractie 2008Aanvraagformulieren leer...Vorsenpoelschool 3e bij ...Commissievergaderingen m...Afval niet op één hoopWie heeft doorgeleerd om...Reconstructie Eindhovens...Verkeersmaatregelen Oldt...Werkzaamheden kruispunt ...Aanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Ontwerpbesluiten bouwpla...Aanvragen kapvergunning ...Verleende sloopvergunnin...Verleende uitwegvergunni... Aanvragen bouwvergunning

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat de volgende aanvragen om bouwvergunning zijn ingediend voor:

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Aanvragen lichte bouwvergunning * het bouwen van een tuinkamer op de locatie Brede Heide 1a, 5281 RX; * het renoveren van het bakhuis op de locatie Heesterbos 2, 5298 CH; * het vernieuwen van de zijgevel op de locatie Vrilkhovenseweg 10, 5298 LH; * het dichtmaken van het balkon op de locatie Kleine Beemd 31, 5283 LP.

Aanvragen reguliere bouwvergunning * het verhogen van het garagedak en het vervangen van de kozijnen en deuren van de garage op de locatie Hogenbergseweg 14, 5298 TT; * het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw op de locatie Van Salmstraat, naast nummer 71, 5281 RP; * het bouwen van een overkapping op de locatie Hamsestraat 26, 5298 NA; * het plaatsen van een gebiedsbord Princenlant op de locatie Brederodeweg hoek Hobbendonkseweg.

Inzage Vanaf vrijdag 9 mei 2008 liggen de aanvragen ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis. Inzage in de bij een aanvraag behorende stukken kan worden gegeven na telefonische afspraak met het secretariaat van deze afdeling, (0411) 655249.

08-05-2008
---