WegWijs weet de weg

WegWijs is het loket voor alles wat u als inwoner van Boxtel in uw dagelijks bestaan aan ondersteuning nodig kan hebben om op de been te blijven. WegWijs informeert, adviseert, verwijst en coördineert. Heeft u vragen op het gebied van wonen, welzijn, zorg en inkomen? Dan kunt u bij WegWijs terecht. In WegWijs werken verschillende organisaties samen om uw vraag te kunnen beantwoorden.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Wat kan WegWijs u bieden? WegWijs denkt met u mee, adviseert, lost op, begeleidt, verwijst en regelt. WegWijs maakt u letterlijk wegwijs in de wirwar van voorzieningen, regelingen en vergoedingen die er zijn voor wonen, welzijn, zorg en inkomensondersteuning. Soms kunt u bij WegWijs meteen een aanvraag indienen. Voor andere regelingen kan WegWijs u aanmelden bij de juiste instantie of u daarnaar doorverwijzen.

Voor wie is WegWijs bedoeld? Alle inwoners van de gemeenten Boxtel en Haaren kunnen terecht bij Loket WegWijs. En natuurlijk staat WegWijs ook klaar voor hulpverleners, mantelzorgers, familieleden en vrijwilligers.

WegWijs Boxtel, ook voor u ! Als u graag een persoonlijk gesprek wilt met een van de medewerkers van WegWijs, dan kunt u contact opnemen met WegWijs. WegWijs is gevestigd op locatie Liduina, de 5e etage van het ziekenhuis aan het Liduinahof 35 en is elke werkdag te bezoeken van 9.00 tot 12.30 uur. Op maandag en donderdagmiddag bovendien van 14.00 tot 16.00 uur. U kunt ook bellen, het telefoonnummer is (0411) 634590. Lees meer over WegWijs...

08-05-2008
---