Gemeente Medemblik

Emmapark krijgt nieuw piratenschip

Het was de mooiste attractie in de speeltuin, de blikvanger van het Emmapark;
het piratenschip dat half april door brand werd verwoest.

Maar de gemeente Medemblik heeft goed nieuws. Er komt een nieuw schip. Alles wordt in het werk gesteld om de speelattractie snel terug te krijgen in het park. Het seizoen is pas begonnen en de speeltuin mist door de vernieling van het piratenschip een belangrijk speelattribuut.

Nieuw schip
De leverancier heeft toegezegd om mee te werken aan een snelle levering. De verschillende onderdelen en de assemblage hiervan nemen normaal gesproken enkele maanden in beslag. Er wordt naar gestreefd om eind deze maand of in de eerste week van juni een nieuw piratenschap te kunnen plaatsen. Mogelijk is de kleurstelling afwijkend van de eerste versie, dit is afhankelijk van de leverantie van het plaatmateriaal.

Daders
Wie de brand heeft / hebben gesticht is nog niet bekend. Bij de brand is niet alleen het piratenschip vernield, maar ook enkele attributen in de omgeving. De politie heeft de zaak in onderzoek. De schade bedraagt totaal 93.000,-- euro.

Informatie
Wie vragen heeft of iets heeft te melden, kan contact opnemen met de gemeente Medemblik, via e-mail aan: Kees.zeilemaker@medemblik.nl