Totaal aantal pagina's: 2

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 8 mei 2008

Re-Spect ontvangt IBM Business
Partner Award

Ctac-dochter ontvangt onderscheiding voor multichannel-oplossing XV Retail

Retailspecialist Re-Spect, onderdeel van SAP-dienstverlener Ctac, heeft een IBM Business Partner Award ontvangen voor zijn multichannel-oplossing XV Retail. IBM reikte deze award uit tijdens de European Retail Business Partner University 2008 in Athene.

XV Retail is de eerste Point of Sale-oplossing (POS) die online communiceert met SAP-omgevingen en die volledig inzetbaar is op alle IBM-hardware. Dit was voor IBM de reden om Re-Spect een Business Partner Award toe te kennen. Daarmee onderstreept het bedrijf het belang dat het hecht aan nauwe samenwerking met Business Partners in de retailsector.

XV Retail is een flexibele totaaloplossing voor de ondersteuning van Multi-Channel Retailing. Een breed scala van softwaremodules ondersteunt alle mogelijke bedrijfsprocessen: van kassaverkopen aan klanten tot en met het publiceren van bestelboeken. Daarnaast ondersteunen de modules onder andere internetverkopen aan groothandelklanten en goederenontvangst in de winkel. Tevens is het mogelijk om XV Retail direct te koppelen aan SAP met behulp van de standaard XV SAP Connector.

"Wij zijn erg blij met deze award. We beschouwen deze toekenning als een onderstreping van het succes van XV Retail. Steeds meer bedrijven kiezen voor onze oplossing. Zij profiteren daarmee van direct inzicht in de bedrijfsprestaties en dankzij de directe koppeling met SAP nemen ook de efficiency en effectiviteit van de bedrijfsprocessen toe", zegt Silvio Somers, Commercial Director bij Re-Spect.

/ / / / / / / / / /

Over Ctac
Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. De activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren meer dan 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi)overheid en universiteiten. Ctac is genoteerd aan de Euronext in Amsterdam.

Ctac had per 31 december 2007 412 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch (Nederland).


Noot voor de redactie,