Ingezonden persbericht

Easynet Mobile Office zorgt voor wereldwijde bereikbaarheid

Amsterdam, 8 mei 2008 - Easynet introduceert Easynet Mobile Office, een volledig beheerde oplossing voor mobiel werken. Hiermee kunnen mobiele werkers, die wereldwijd actief zijn, eenvoudig contact onderhouden met collega's, klanten en bedrijfspartners. Mobile Office biedt bedrijven wereldwijd ongelimiteerde toegang tot internet via WiFi, breedbandinternet en inbelverbindingen. Daarnaast profiteren gebruikers van de expertise van Easynet op het gebied van internationale beheeroplossingen. Dit alles tegen een vast bedrag per maand.

Easynet heeft veel klanten waarvoor intercontinentale zakelijke reizen cruciaal zijn. Om wereldwijd succesvol te zijn, is het voor deze organisaties van groot belang snel, veilig en kosteneffectief contact te hebben met het hoofdkantoor en klanten en toegang tot het bedrijfsnetwerk. Met Mobile Office profiteren Easynet-klanten van veilige internettoegang bij meer dan 75.000 WiFi- en breedband Ethernet-locaties in meer dan 80 landen en met 24x7 ondersteuning.

iPass, een oplossing voor centrale controle over mobiele verbindingen, apparatuur en kosten vormt het fundament voor de Easynet Mobile Office-oplossing. Azadar Shah, Sales Director Verenigd Koninkrijk en Ierland van iPass: "Door de komst van betaalbare en veilige mobiele internetverbindingen is iedere professional een mobiele werker. Deze medewerkers willen overal kunnen werken. Een perfecte klantervaring en een uitstekende klantenservice zijn cruciaal om succesvol te zijn in deze markt. Net als iPass hecht Easynet veel waarde aan hoogstaande klantenservice voor internationale klanten."

Denis Planat, CEO van Easynet: "Steeds meer van onze klanten maken op dit moment hun internationale aspiraties waar. Zij schakelen Easynet in voor het complete traject. Ik ben zelf vaak onderweg voor mijn werk en ik weet hoe belangrijk het is om in contact te blijven. Elke oplossing die dit mogelijk maakt is waardevol. Easynet Mobile Office dus ook. De klant heeft geen omkijken naar beheer en onderhoud, terwijl de vaste maandelijkse kosten relatief laag zijn."

Over Easynet

Easynet is een internationale aanbieder van managed netwerken en hostingdiensten, en levert uitstekend managed oplossingen aan middelgrote en grote ondernemingen. Easynet heeft een uitgebreide nationale en internationale netwerk- en hostinginfrastructuur en onderscheidt zich door een uitmuntende klantenservice. De benadering van Easynet is gebaseerd op professionele expertise in het begrijpen, ontwerpen, leveren en beheren van klantgerichte oplossingen, op ons vermogen tot succesvolle samenwerking met partners en op onze aandacht voor kwaliteit. Easynet werkt momenteel in geheel Europa en heeft tevens een vestiging in Sjanghai, China.

Dankzij deze inspanningen zijn de klanten van Easynet haar grootste voorstanders; voorbeelden zijn Ford Motor Company, Kia Motors, Calor, Tchibo en Kellogg Italia.

Easynet is onderdeel van de British Sky Broadcasting-groep, met een totale marktwaarde van meer dan ¤15,3 miljard.

Ga naar www.easynet.nl voor meer informatie.



Ingezonden persbericht