Ingezonden persbericht

Ron Blaauw restaurant in nieuw jasje

Het twee Michelinsterren restaurant van Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel heeft de afgelopen weken een complete metamorfose ondergaan.
Gasten kunnen weer volop genieten van de nieuwe ambiance, de nieuwe menukaart en het gerestylde terras.

Interieur
Wim Hoopman, interieurarchitect en creatief directeur van de HME Group, heeft het restaurant van Ron Blaauw een geheel vernieuwde inrichting gegeven. Een Engels klassiek moderne sfeer, die een rustige en spannende ambiance met veel details weergeeft. Deze sfeer wordt benadrukt met rijke stoffen, zoals de schitterende zijden blinds van het merk Designers Guild, met gouden en zilveren details. De kleuren in het restaurant zijn over het algemeen licht bruin, beige en oud roze. Ook het terras heeft een restyling ondergaan, met nieuwe witte stoelen en veel donkerblauwe details en heerlijke kussens van Ralph Lauren, die daarbij een grote rol spelen.

Van gas naar inductie
Naast het verfrissende interieur is ook de keuken ingrijpend op de schop gegaan en gemoderniseerd. Een veel betere partis-indeling en aangenamere en snellere routing is het resultaat.
Maar de grootste verrassing is dat het gas wordt vervangen door inductie.

Ron Blaauw Restaurant, Kerkstraat 56, 1191 JE Ouderkerk a/d Amstel
tel: 020-496 19 43 www.ronblaauw.nl

Tot de HME Group behoren: Café Restaurant De Eendracht in Abcoude, Sophia in Amsterdam, Brasserie Keyzer in Amsterdam, Brasserie 't Amsterdammertje in Loenen a/d Vecht, Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel, L'Entrecôte Royale in Den Haag en Brasserie 't Bonte Schort in Aalsmeer.



Ingezonden persbericht