Gemeente Coevorden

Nieuw op de site

Commissie Rechtsbescherming

Op donderdag 8 mei aanstaande houdt de Kamer Grondgebonden Zaken van de Commissie voor de Rechtsbescherming een hoorzitting. Deze is in principe openbaar, maar de voorzitter kan besluiten om in beslotenheid te vergaderen. De hoorzitting wordt gehouden in Markt 5 te Coevorden en begint om 19.30 uur.

Agenda:

19.30 uur: Behandeling van een bezwaarschrift, gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Coevorden van 18 februari 2008, waarbij aan de gemeente Coevorden vergunning is verleend voor het vellen van 7 coniferen, 1 den, 1 hulst en 1 kastanje op het perceel de Wheem 10 (Hervormde kerk) te Zweeloo.

20.00 uur: Behandeling van een bezwaarschrift, gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Coevorden van 13 februari 2008, waarbij vergunning is verleend voor het realiseren van een inrit ten behoeve van een perceel te Dalen.

20.30 uur: Behandeling van een bezwaarschrift, gericht tegen het besluit van het college van 2 oktober 2007, waarbij het verzoek om in aanmerking te komen voor vergoeding van schade als bedoeld in artikel 49 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening is afgewezen.

Mochten de omstandigheden daartoe aanleiding geven dan kan de agenda nog gewijzigd worden. Na het horen van belanghebbende(n) en het verwerende bestuursorgaan, beraadslaagt de commissie achter gesloten deuren over het aan het betreffende bestuursorgaan uit te brengen advies.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de Commissie voor de Rechtsbescherming, mevrouw I. Timmer-Stavast, tel. 0524 - 598631.