Time : 20:00:00
Date : 08 May 2008
Sender Name: Clearwire

Internet provider Clearwire Belgie haalt achterhaalde principe van volumegrenzen op Internet-abonnementen weg Elke dag worden duizenden Belgische internetgebruikers geconfronteerd met de volumebeperkingen die hun internet-dienstverlener aan hen oplegt: zodra het inbegrepen volume van hun abonnement is opgebruikt, wordt hun verbindingssnelheid drastisch verminderd tot de volgende factuur.

Clearwire België denkt dat Internet een aangename en zorgeloze ervaring zou moeten zijn, en schaft daarom vanaf 13 Mei 2008 de volumebeperkingen op zijn internet producten af en voert het "Fair Usage Principe" in onder de naam "Freedom Volume".

Carl Alloin, General Manager : "Als internet-aanbieder staat Clearwire voor eenvoudige en onmiddellijke internet-toegang zonder de noodzaak aan andere producten zoals vaste telefonie of kabeltelevisie. Clearwire wil alle klanten voldoende volume aanbieden om van een zorgeloze surfervaring te kunnen genieten, zonder te moeten letten op een volumemeter of voor extra volume te betalen. In dat opzicht,
bieden wij vanaf nu breedband-abonnementen aan zonder de traditionele, restrictieve volumebeperkingen die u bij andere internet-leveranciers vindt. Met "Freedom Volume" bieden wij vanaf nu internet-volume aan gebaseerd op het 'fair use principe' in plaats van strikte limieten op te leggen of onbeperkt volume te beloven hetgeen voor opstoppingen op het netwerk kan zorgen."

Bij Clearwire, kunnen surfers kiezen uit 3 "Freedom" formules met prijzen tussen 29.99 ¤ en 44.99 ¤ ; allen met inbegrip van het nieuwe "Freedom Volume". De huidige cliënten op de tariefplannen Freedom Light en Freedom Premium hebben ook automatisch recht op "Freedom Volume" terwijl de prijs van hun abonnement onveranderd blijft.

Clearwire België biedt zijn Instant Internet diensten aan in Brussel, Gent, Vilvoorde, Halle, Mont-Saint-Guibert, Leuven en Aalst. Clearwire Instant Internet is beschikbaar via een netwerk van eigen winkels, erkende verdelers, telefonisch via 0800 - 38 016 of online op www.clearwire.be.

Over Clearwire Corporation
Clearwire, in Oktober 2003 gesticht door telecommunicatie pionier Craig O. McCaw, is een leverancier van eenvoudige, snelle, draagbare en betrouwbare draadloos breedband-internet. De klanten van Clearwire connecteren met het internet gebruik makend van in vergunning gegeven spectrum, waardoor de beperkingen van traditionele kabel of telefoonlijnen worden opgeheven. Met hoofdkwartier in Kirkland, Washington, lanceerde het bedrijf zijn eerste markt in Augustus 2004 en biedt nu de dienst aan in 16 staten over de V.S., evenals in Europa en Mexico. Voor meer informatie, bezoek www.clearwire.com.

De bijlage is beschikbaar op www.pressreleases.be.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met : Carl Alloin, General Manager
e-mail: press@clearwire.be
Phone : 0497/593295
or visit www.clearwire.be

URL: http://www.clearwire.be http://www.clearwire.com