Ingezonden persbericht

Guitarras Tango

In de Badcuyp Centrum voor Muziek speelt het trio Guitarras Tango tijdens het Cuyp-diner-concert. Hun tango's, milonga's en walsen zijn meeslepend en doorspekt met
met melancholie, virtuositeit en grote bezieling. Dit werd ook opgemerkt na de release van hun succesvolle debuut CD 'Guitarra y tango' dit voorjaar.
Al eerder is dit gitaartrio met veel bijval te horen geweest in het Concertgebouw, de Doelen, de Kleine Komedie en op festivals in Schotland, Frankrijk en Amerika.
Leider Kay Sleking wil de ongepolijste tango laten horen en koos daarom voor de traditionele bezetting van twee gitaren en de lager gestemde guitarrón. Al bij de eerste klanken
waant de luisteraar zich in een authentiek tangocafé in Buenos Aires. Guitarras Tango is; Kay Sleking (gitaar), Gerard Splint (gitaar), Elliot Muusses (guitarrón).
Bij dit Cuyp-diner-concert hebben zij enkele opmerkelijke gasten achter de schermen. Wie dát zijn moet een verrassing blijven!

Donderdag 8 mei. Cuyp-diner-concert. Aanvang optreden 20 uur, in de benedenzaal van de Badcuyp Centrum voor Muziek in Amsterdam.
Toegang; E 4,- , gratis bij maaltijd van minimaal E 9,-

Nu ook vele individuele interviews en opnames van live optredens van in de Badcuyp optredende muzikanten zoals Esra Dalfidan, Jos de Haas, Anton Goudsmit, Wouter Hamel e.v.a.. http://www.badcuyp.nl/interviews . Een nieuwe online service van de Badcuyp!
De Badcuyp biedt een podium aan muzikale ontwikkelingen die de grenzen van muziekstijlen en culturen overschrijdt. Ze focust zich op creatieve muzikale niches en interessante onderstromen. Voor de bezoekers biedt ze ook nog een gezonde wereldkeuken op basis van biologische producten.

///einde persbericht///

http://www.badcuyp.nl