Ingezonden persbericht


Athlon bereikt een vloot van 200.000 voertuigen

Schiphol-Rijk/Madrid ­ 8 mei 2008. Athlon Car Lease heeft met het bereiken van het 200.000ste voertuig weer een mijlpaal toegvoegd aan haar succesvolle historie.

De jubileumauto is op het Spaanse hoofdkantoor van LG Electronics afgeleverd aan Karmelo Gutierrez, Area Manager Witgoed voor Noord Spanje. De relatie tussen LG Electronics en Athlon Car Lease is een professioneel partnership gebaseerd op een lange termijn visie en begrip van de specifieke behoeften van diverse klanten.

Federico del Castillo, legal councel en fleetmanager van LG Electronics stelt dat "om onze doelen als ambitieuze en snelgroeiende organisatie te realizeren, we veeleisend moeten zijn naar onze leveranciers met wie we een écht partnership willen creëren. Sinds we 5 jaar geleden de samenwerking aangegaan zijn, is Athlon Car Lease altijd in staat geweest onze verwachtingen te overtreffen dankzij het begrip van onze behoeften, de toeweiding van haar team en de effcitiviteit van de communicatiekanalen".

Sharon Ferrer, adjunt Commercieel Directeur van Athlon Car Lease Spanje en verantwoordelijk voor de contacten met LG Electronics, voegt hieraan toe dat "de partnership die we opgebouwd hebben in de afgelopen jaren is slechts mogelijk geweest door de heldere visie van LG Electronics op fleetmanagement en de openheid van Federico del Castillo en zijn team ten aanzien van voorstellen om de service te verbeteren en de kosten terug te brengen."

Volgens Hans Blink, president van Athlon Car Lease International, "geeft de snelle groei die Athlon Car Lease de laatste jaren heeft doorgemaakt blijk van onze klantfocus, innovatie en leiderschap in kwesties omtrent Corporate Social Responsibility. Onze expansie in landen als Spanje, Polen and ­ op zeer korte termijn ­ Portugal dragen er niet alleen aan bij om dichtbij de bestaande klanten te blijven. Dit is ook een manier om nieuwe klanten te bereiken in snel groeiende markten."

Over Athlon Car Lease:
Athlon Car Lease International is onderdeel van De Lage Landen International, die op haar beurt een dochteronderneming is van de triple-A Rabobank Group. De Lage landen is een wereldwijde aanbieder van leasing, zakelijke en particuliere financieringsoplossingen, inclusief vendor finance en factoring.

Voor nadere informatie:
Athlon Car Lease International B.V.
J.E. Demper, general counsel
T.: 00.31.(0)20 ­ 752 5700


E-mail: athloninfo@athloncarlease.com
Website: www.athloncarlease.com


---- --