Gemeente Albrandswaard


Persberichten gemeente Albrandswaard

Roparunteam de AlbrandswaardRunners gaat ervoor

en wenst alle collega teams heel veel succes


Albrandswaard - vrijdag 9 mei om 10 uur `s ochtends vertrekt Roparunteam de AlbrandswaardRunners als team nr. 205 vanaf het gemeentehuis aan de Hofhoek 5 in Poortugaal richting Parijs. Zaterdagmiddag even voor half vier start dit team in Parijs met de estafetteloop naar Rotterdam. Alle teams komen tweede Pinksterdag aan op de Coolsingel! De verwachte aankomsttijd van de
AlbrandswaardRunners is tussen 14.00 en 15.00 uur.

De AlbrandswaardRunners bestaat voor een deel uit collega's van de gemeente Albrandswaard en voor een deel uit het loopbestand van de TempelRunners uit Poortugaal. Na maanden van intensieve voorbereiding, teambuilding en het overwinnen van tegenslagen zijn ze er dan nu helemaal klaar voor! De AlbrandswaardRunners bedanken alle sponsors die het mogelijk hebben gemaakt deze loop te kunnen doen en de gemeente Albrandswaard voor het vertrouwen in dit team.

Record aantal deelnemers
Dit jaar doet een record aantal teams mee aan de Roparun, meer dan 260! Al deze teams lopen voor hetzelfde doel, zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen door sponsoring voor mensen met kanker. `Het motto van de Roparun is: `Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. Tijdens dit bijzondere evenement met onze inzet en de gedachten aan al de mensen die dagelijks leven met de gevolgen van kanker, levert dit team met liefde haar bijdrage.

Warm weer
Het wordt een mooi en warm pinksterweekend, waar iedereen erg blij mee is.
Toch betekent dit warme weer een extra belasting voor de lopers, die gemiddeld
70 kilometer per persoon moeten rennen. Om nog maar niet te spreken van de begeleidende fietsers die elk 280 km achter de pedalen krijgen. De support van al die enthousiaste mensen onderweg geeft ons team vleugels en we kijken zeker uit naar de ontvangst in buurgemeente Barendrecht, met de Coolsingel al bijna in het zicht!