AutoRai

Hyundai lanceert de Accent EK 2008

(5/9/2008)
De Hyundai Accent is een vertrouwd en plezierig sturend succesnummer, perfect voor mensen die voor een scherpe prijs in een duurzame, veilige, betrouwbare en zeer complete auto willen rijden. Voor automobilisten die graag de accenten verschuiven, ontwikkelde Hyundai in het kader van het sponsorschap van EURO 2008 een speciale uitvoering: de Hyundai Accent 3-deurs 1.4i EK 2008.

De Hyundai Accent 3-deurs is een sportieve verschijning om te zien. Zijn bijna honderd pk sterke en zuinige motor presteert uitstekend. De auto voelt direct vertrouwd aan. Alle knoppen en schakelaars zitten op de juiste plaatsen wat het gebruiksgemak vergroot. Ook het instrumentarium is overzichtelijk en duidelijk afleesbaar. Bovendien is de Hyundai Accent voorzien van comfortabele stoelen en talloze ruime opbergvakken. De achterbank is in zijn geheel of in delen (60:40) neer te klappen, zodat in de laadruimte ook grote voorwerpen zijn mee te nemen.

Op de Hyundai Accent 3-deurs 1.4i EK 2008 worden de accenten verlegd door de toevoeging van een fraai metal look dashboardpaneel en aansprekende 15-inch lichtmetalen velgen. Tot de luxe uitrusting behoren verder onder meer: elektronische stuurbekrachtiging (MDPS), een in hoogte verstelbaar stuurwiel, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, twee airbags, ABS met EBD en schijfremmen voor en achter. Voorts is de Hyundai Accent EK 2008 uitgerust met airconditioning, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare buitenspiegels in carrosseriekleur, afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling en mistlampen voor.

De Hyundai Accent 3-deurs 1.4i EK 2008 heeft een krachtige 1.4i benzinemotor van 97 pk/71 kW en een koppel van 125 Nm. Deze motor zorgt voor aansprekende prestaties met een efficiënt brandstofverbruik en een lage emissie.

De prijs van de Hyundai Accent 3-deurs 1.4i EK 2008 bedraagt ⬠13.995,-. Door het speciale actiepakket heeft deze auto een consumentenvoordeel van ⬠1.000.-. Er is al een Hyundai Accent vanaf ⬠12.495, -.