013 Tilburg

013 in drie categorieën genomineerd voor VNPF LiveXS Awards 2008 TILBURG, 9 MEI 2008
De VNPF LiveXS Awards kennen dit jaar zeven categorieën: beste poppodium, beste popfestival, beste nationale live-act, beste optreden, beste directeur, beste programmeur, beste marketingactie. De eerste vier genoemde categorieën zijn publieksprijzen de andere drie zijn zogenaamde vakprijzen. In totaal zijn er dit jaar 30 nominaties. De winnaar van een categorie ontvangt een IJzeren Podiumdier. De VNPF LiveXS Awards zijn ereprijzen. 013 is voor maar liefst drie categorieën genomineerd, nl:
beste podium
beste programmeur (Joep Smeets)
en beste marketingcampagne (NS kortingsactie).
Voor de publieksprijzen kun je vanaf nu tot en met zondag 1 juni aanstaande, na eenmalige registratie, je stem uitbrengen op www.livexs.nl. Voor de vakprijzen is door een onafhankelijke nominatiecommissie een lijst met genomineerden samengesteld. VNPF-leden worden, in een besloten stemronde, de mogelijkheid geboden op genomineerde collegas te stemmen.
De IJzeren Podiumdieren worden dit jaar uitgereikt op 11 juni in Paradiso. De uitreiking komt tot stand in nauwe samenwerking met Paradiso, het Paradiso-Melkweg-Productiehuis, LiveXS Popmagazine en de VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals).


Ex-KISS Ace Frehley op 12 juni in 013

TILBURG, 23 APRIL 2008
De kogel is door de kerk en alle KISS fans kunnen ook Space Ace Frehley in 013 aan het werk zien en horen: Ace Frehley rockt met band op donderdag 12 juni in 013. De voorverkoop start aanstaande zaterdag 26 april.