Time : 15:42:48
Date : 09 May 2008
Sender Name: Federale Politie - Police Federale

Opsporingsbericht : Diego SMET (19) uit Evergem vermist De politie vraagt - op verzoek van de procureur des konings van Gent
- om in samenwerking met Child Focus volgend opsporingsbericht te verspreiden :
(foto)
De politie en het parket van Gent vragen te willen uitkijken naar Diego SMET, een jongen van 19 uit Evergem, die sinds woensdagavond wordt vermist.
Diego vertrok woensdagavond 7 mei 2008 rond half 7 te voet van bij hem thuis aan de Riemsesteenweg in Evergem. Sindsdien werd van hem niets meer gehoord.
Zijn verdwijning is onrustwekkend. De jongen heeft dringend medicijnen nodig.
Hij is slank en 1m80 groot. Hij heeft donkerbruin lang krullend haar en grijsgroene ogen. Hij droeg een T-shirt met geelrode vlammen boven een blauwe jeansbroek en zwarte katoenen schoenen van het merk All Stars. Rond zijn hals draagt Diego een ketting met een hartje en wat zeker kan opvallen is dat de jongen altijd zwarte lederen handschoenen draagt zonder vingers.
Heeft u de vermiste jongeman gezien of weet u waar hij verblijft, neem dan contact op met de speurders via het gratis telefoonnummer 0800 91.119 of met Child Focus via het nummer 110. Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be
Dit bericht kan u ook nalezen op www.politie.be onder de rubriek « vermist».