RTL Group

Bruiloft Frans Bauer vrijdag uitgebreid bij 'RTL Boulevard'

Eerder al was RTL Boulevard exclusief bij het in ondertrouw gaan van Frans Bauer en zijn Mariska afgelopen Valentijnsdag. Logisch dus dat het populaire RTL 4-programma ook met de bruiloft van de volkszanger vrijdag 9 mei aanstaande flink uitpakt. Niet alleen wordt vanaf de trouwlocatie verslag gedaan van deze feestelijke dag, ook is er een interview met de bekende Shirley Fu, van Frans favoriete Chinese restaurant. Met haar wordt tevens het traditionele rijst gooien geoefend.

Verder vertellen de fans wat Frans voor hen betekent en wordt de kolossale media-aandacht voor de bruiloft nader onder de loep genomen. Lifestyle-deskundige Leco van Zadelhoff buigt zich over de kleding die deze feestelijke dag wordt gedragen en Jorge Castro, die tijdens de dienst in de kerk Ave Maria zingt, brengt dit lied nogmaals ten gehore in de RTL Boulevard-studio. Verder in de studio: Winston Gerschtanowitz en Albert Verlinde.

Uitzending: RTL 4, vrijdag 9 mei, tussen 18.35 en 19.30 uur.

Website: www.rtlboulevard.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.