Politie Zeeland

O-906-2008 Eenzijdig ongeval, Borssele

Op de Noordsingel in Borssele reed donderdag omstreeks 20.30 uur een 37-jarige motorrijder uit de gemeente Borsele tegen een geparkeerde auto.
De man kwam ten val en liep letsel op aan zijn hoofd en beide polsen. Hij is naar het ziekenhuis in Goes gebracht, waar tevens en bloedproef werd afgenomen omdat de man naar alcohol rook.


O-907-2008 Aanhouding in Kapelle

De politie heeft donderdag om 22.00 uur in Kapelle een 40-jarige Vlissingse vrouw aangehouden.
Agenten gingen, na een melding van geluidsoverlast, ter plaatse en troffen de vrouw, die onder invloed van alcohol verkeerde, in een woning in Kapelle aan. Er volgde een waarschuwend gesprek met haar en een 30-jarige man, die eveneens in de woning aanwezig was. Toen de politie weer buiten stond, kwam de vrouw de woning uit en rende met een stoel in haar handen een andere woning in de straat binnen. Daarop werd de zij aangehouden wegens openbare dronkenschap. De Vlissingse verzette zich tegen haar aanhouding en beet een van de agenten in de hand. De vrouw is overgebracht naar Torentijd.

W-908-2008 Rijden onder invloed, Vlissingen

In Vlissingen moesten vrijdag twee automobilisten hun rijbewijs inleveren omdat ze veel te veel hadden gedronken.
Om 03.35 betrof het een 24-jarige Vlissinger die in Bossenburg werd betrapt. De man, een beginnend bestuurder, had meer dan 1 1/2x teveel gedronken. Op de Prins Hendrikweg werd om 04.00 uur het rijbewijs van een 29-jarige Poolse automobilist ingenomen omdat hij 3x de toegestane hoeveelheid gedronken had.

Z-909-2008 Rijden onder invloed, Terneuzen

In de Guido Gezellestraat in Terneuzen moest vrijdag om 03.50 uur een 36-jarige automobilist uit Sas van Gent zijn rijbewijs inleveren.
De man had ongeveer 2 1/2x teveel gedronken.

Z-910-2008 Aanrijding in Terneuzen

Vrijdag om 10.20 uur ontstond op de Buitenhaven in Terneuzen een aanrijding tussen drie personenauto's.
Een 20-jarige automobilist uit Waarschoot (B) reed over de Buitenhaven, komende uit de richting van Hoek. Hij kon niet tijdig remmen toen twee voor hem rijdende auto's, bestuurd door een 23-jarige man en een 75-jarige man, beiden uit de gemeente Terneuzen, voor de verkeerslichten van de brug moesten stoppen. De auto van de Belgische man raakte beschadigd aan de voorzijde, de auto van de 23-jarige liep schade aan voor- en achterzijde op. De auto van de 75-jarige man raakte beschadigd aan de achterzijde. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.





Politie Zeeland