Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland Apeldoorn- overlast dronkenschap

De politie heeft een 44-jarige man uit Apeldoorn op donderdagavond 8 mei rond 21.00 uur aan de Molenstraat in Apeldoorn aangehouden voor openbare dronkenschap.

De man was onder invloed van alcohol en liep zwalkend door het rode voetgangerslicht. De man werd hierop aangehouden. Tijdens de aanhouding verzette hij zich tegen de agenten. Hij sloeg één van de agenten in het gezicht. Tegen de Apeldoorner wordt proces-verbaal opgemaakt.

Apeldoorn- verkeersongeval

Op de Laan van Malkenschoten in Apeldoorn vond donderdagavond 8 mei een aanrijding plaats tussen een 17-jarige bromfietser uit Apeldoorn en een 18-jarige automobilist uit Apeldoorn. De 17-jarige jongen liep letsel op.

De aanrijding vond rond 22.20 uur plaats. De automobilist reed op de laan van Malkenschoten in de richting van de Oude Apeldoornseweg en wilde links afslaan op het kruispunt. Hij liet de bromfietser die op dezelfde weg reed niet voorgaan. Hierdoor ontstond er een aanrijding. De ambulance kwam ter plaatse en vervoerde het slachtoffer voor behandeling van onder andere schaafwonden naar het ziekenhuis.

Apeldoorn- verdachten aangehouden voor mishandeling

De politie heeft woensdag 7 mei twee verdachten aangehouden voor mishandeling van een 16-jarige jongen uit Apeldoorn die vrijdag 18 april plaats vond in het Sprengenpark. Het gaat om twee jongens van 17 en 19, beiden uit Apeldoorn.

Uit politieonderzoek werd de identiteit van de beide verdachten bekend. Bij de mishandeling was het slachtoffer geslagen en geschopt en liep onder andere een hersenschudding en diverse kneuzingen op. De 19-jarige is na verhoor in vrijheid gesteld, de andere verdachte blijft nog ingesloten voor nader verhoor. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

---- --