Zoekmachine HealthQuery gelanceerd


BENTHUIZEN, 20080509 -- Verplegingenverzorging.nl, kennisportaal voor de gezondheidszorg, heeft vandaag HealthQuery gelanceerd. HealthQuery is een specifieke zoekmachine op het gebied van medische- en gezondheidsinformatie. Met de zoekmachine breidt Verplegingenverzorging.nl haar doelgroep uit naar patiënten die op zoek zijn naar betrouwbare medische informatie op internet.

HealthQuery doorzoekt alleen bronnen die door de redactie van de zoekmachine als betrouwbaar zijn bestempeld. Bij de lancering van de zoekmachine zijn dit inmiddels ruim 11.000 pagina's. HealthQuery is dus een zoekmachine die uiterst selectief medische pagina's aanbiedt. Voordeel van deze selectie is dat de aangeboden verwijzingen ook websites opleveren die afkomstig zijn van min of meer betrouwbare instellingen.

HealthQuery is onderdeel van Verplegingenverzorging.nl, kennisportaal voor de gezondheidszorg. Beide sites zijn ontwikkeld en worden onderhouden door een verpleegkundige (en GGZ Verpleegkundig Specialist i.o.).

HealthQuery is vanaf vandaag te vinden op www.healthquery.nl .





Ingezonden persbericht van Verplegingenverzorging.nl