Buyitdirect.com geeft gratis vliegtickets weg


HOOFDDORP, 20080509 -- Buyitdirect.com, hét adres voor computer hardware en software voor de zakelijke markt, geeft in samenwerking met fabrikant HP gratis vliegtickets naar Europese bestemmingen weg.

Klanten die in de maanden mei en juni hun IT aankoop doen bij Buyitdirect krijgen twee gratis vliegtickets naar een Europese bestemming cadeau. De klant heeft keuze uit een retourticket naar fantastische steden, waaronder Nice, Kopenhagen, Berlijn, Londen, Barcelona en Venetië.

Deze twee vliegtickets worden uitgegeven bij een minimale besteding aan HP producten. Onder deze producten vallen HP notebooks, HP printers en originele HP accessoires. Ook bij een minimale besteding aan HP Care Packs heeft de klant recht op twee retourtickets.

Wilt u meer weten over deze vliegensvlugge actie, "Vlieg lekker mee met Buyitdirect en HP"? Bezoek dan de website, www.buyitdirect.com.

Over buyitdirect.com N.V.
Buyitdirect.com N.V. is de een van de eerste E-business sites in Nederland voor de aanschaf van ICT producten. Sinds 1999 staan integratie van processen en klantvriendelijkheid centraal. Door de directe koppeling met de voorraadsystemen van een groeiend aantal distributeurs op PC gebied, ontstaat een virtueel magazijn van ruim 120.000 computerartikelen van alle grote fabrikanten. Buyitdirect.com richt zich exclusief op de zakelijke markt en opereert zeer sterk in het MKB segment.