Inspirator Robert Witlox sluit zich aan bij de 5K Consultancy Group


EINDHOVEN, 20080509 -- Robert Witlox (www.robertwitlox.nl) heeft zich aangesloten bij de landelijk werkende ondernemerscoaching groep 5K Consultancy Group om zich in eerste instantie voornamelijk te richten op de ondernemersmarkt van Oost Brabant. Deze samenwerking is tot stand gekomen om beide partijen te versterken in de uitdaging om BV Nederland te helpen bij het veranderproces rond globalisering, open markten en vrije concurrentie, waarbij de 5K Consultancy Group een duidelijke ideologie verkondigt en eigen instrumenten heeft ontwikkeld om ze waar te maken samen met haar ambitieuze ondernemende klanten.

Witlox heeft ruim 20 jaar ondernemerschapservaring opgebouwd, destijds in de ICT wereld, waar hij mede leiding heeft gegeven en een organisatie van 100 mensen heeft opgebouwd. Enige tijd geleden kreeg hij de behoefte om zijn leven op een andere manier in te richten en vond een nieuwe levensmissie in het coachen van ondernemers bij de vaak moeilijke momenten in het ondernemersbestaan wanneer men een spiegel nodig heeft om tot bezinning te komen en daarna krachtige besluiten te kunnen nemen. Robert heeft sindsdien alle opleidingen gevolgd voor ondernemerscoaching en een enorme empathie opgebouwd rond de persoonlijke situaties van ondernemerschap. Met succes heeft hij daarvoor o.a. een twee daagse workshop ontwikkeld genaamd "Het Geheim van de Smid".

De 5K Consultancy Group bestaat uit Nederlandse en Belgische ondernemerscoaches die regionaal samenwerken met de uitdaging van een nieuwe maatschappij die zich ontwikkeld rond de PPP (Profit, People, Planet) gedachten. De 5K groep coacht ondernemers niet alleen op gebied van moderne strategische bedrijfskunde en marketing maar vooral op gebied van mentaliteitverandering en het aangaan van duurzame marktleiderschap ambities binnen de ruime kansen en mogelijkheden die de veranderende markt te bieden heeft (www.marktleiderschap.nl) . De 5K groep organiseert daarom ook allerlei landelijke evenementen, radioprogramma's, speeches en samenwerkingsformules tussen ondernemers om deze beweging op gang te brengen en verder te versnellen. De 5K Consultancy Group wordt aangevoerd door Jean-Paul Close en hij heeft de visie dat het nationale ondernemerschapcollectief een van de motoren van structurele verandering kan zijn voor innovatieve maatschappelijke aanpassingen.

De groep verwelkomt Witlox van harte omdat hij, naast een regionale versterking van het team, met zijn ervaring en coachingsvaardigheden ook een structurele bijdrage kan leveren op landelijke basis voor de ondersteuning en begeleiding van franchiseondernemingen, die een unieke doelgroep zijn van de 5K groep omdat zij een krachtig kanaal blijken voor het ontwikkelen van de ideologie en nieuwe marktleiderschapsontwikkelingen met grote maatschappelijke invloeden.