KPN introduceert Werkplek Online

Den Haag, 5-5-08

KPN introduceert Werkplek Online. Deze nieuwe Software Online-dienst van KPN biedt ondernemers en hun medewerkers een veilige en flexibele online werkplek. Wie thuis werkt of onderweg is, kan via Werkplek Online veilig inloggen op zijn eigen bureaublad en overal gebruikmaken van de vertrouwde softwareprogramma's. KPN beheert de online werkplekken vanuit zijn streng beveiligde CyberCenters. Via de eigen servicemodule kan de ondernemer zelf regelen welke softwareprogramma's een gebruiker tot zijn beschikking heeft en voor welke periode. Op die manier betalen zij alleen voor applicaties die zij gebruiken. Met Werkplek Online sluit je een abonnement af per maand, per gebruiker, inclusief beheer en automatische software-updates. Het aantal online werkplekken kan maandelijks worden aangepast. KPN levert Werkplek Online vanaf 50 werkplekken. FC Groningen, Brunel en Ordina werken al met Werkplek Online van KPN.

Werkplek Online van KPN is een online dienst waarvoor alleen een internetverbinding nodig is. Standaard wordt Werkplek Online geleverd met Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), e-mail, internettoegang en Adobe Reader. Optioneel (en per individuele werkplek) is Werkplek Online uit te breiden met populaire softwareprogramma's zoals Microsoft Access, PDF Writer en Microsoft Project. Ook bestaande bedrijfssoftware, zoals een boekhoudpakket of belastingaangifteprogramma kunnen in Werkplek Online worden geïntegreerd.

`Door de flexibele opbouw is Werkplek Online makkelijk af te stemmen op de behoefte van iedere ondernemer', aldus Eelco Blok, lid Raad van Bestuur van KPN. `Iedere werkplek kan meegroeien met de ambities van organisaties en hun medewerkers. Daarnaast neemt Werkplek Online de `zorg' van het beheer en onderhoud van werkplekken uit handen, zodat ondernemers zich meer kunnen richten op hun kernactiviteiten.'

Software Online-diensten

Werkplek Online is de nieuwste toevoeging aan het Software Online-portfolio van KPN, een reeks online applicaties voor ondernemers. De ondernemer neemt een abonnement op één of meerdere applicaties en heeft verder geen omkijken naar aanschaf en installatie van software, onderhoud, nieuwe versies en updates. KPN breidt zijn Software Online-portfolio continu uit. Hiermee komt KPN tegemoet aan de behoefte van veel ondernemers om bij één leverancier terecht te kunnen voor zowel telecom- als IT-oplossingen. Meer informatie over Werkplek Online van KPN en andere Software Online-diensten is te vinden op kpn.com/ict.

ingelogd als:

* Naar boven


* Afdrukken

* Stuur door

Mijn KPN diensten


* inloggen

Nog geen klant?

* Registreer

login voor


* Mijn KPN

Laatst bekeken


*

Contract vernieuwen?


-Submit

____________________
Submit

Doe de check en ontdek je voordeel

Mijn KPN diensten

Ik ben al klant
Je gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet bekend. Probeer het nogmaals.


____________________

____________________ -Submit

Bewaar gebruikersnaam


* Wachtwoord vergeten?

Mijn KPN diensten

Welkom,

* Uitloggen


* Mijn KPN

Laatst bekeken


*

Contract vernieuwen?


-Submit

____________________
Submit

Doe de check en ontdek je voordeel

KPN sluit je aan

* mobiel |

* thuisbellen |

* internet |

* televisie


* klantenservice |

* Over / About KPN |

* Zakelijk |

* International


* Alle voorwaarden |

* Privacy |

* Browserversie |

* Veilig online winkelen