Ingezonden persbericht

9 mei 2008

Voordelig en comfortabel met Thalys naar Parijs
Al voor 59 euro in Comfort 1 naar Parijs!

Zin in een lang weekend Parijs? Reis luxe met de hogesnelheidstrein Thalys naar de stad van de liefde. Bij boeking op 15 en 16 mei 2008 kost een enkele reis in Comfort 1 (eerste klas) inclusief drankjes en een lichte maaltijd slechts 59 euro. Vanaf Rotterdam duurt de reis tot hartje Parijs drie uur. De tickets zijn geldig in de weekenden vrijdag-zaterdag-zondag van 23 mei tot en met 6 juli 2008.

Linda Schulte, hoofd Marketing NS Hispeed: "Wij willen klanten niet alleen een voordelige en comfortabele manier van reizen aanbieden. Een goede service voor, tijdens en na de reis is eveneens belangrijk. Via www.nshispeed.nl kunnen klanten snel en eenvoudig online een treinticket boeken en betalen, met homeprint thuis het ticket uitprinten en zonder zorgen beginnen aan de treinreis." Homeprint is mogelijk voor Thalys-tickets die niet meer omgeboekt of geannuleerd kunnen worden, zoals deze aanbieding. Thalys rijdt op zaterdag zesmaal, op zondag zevenmaal en op vrijdag zelfs achtmaal per dag vanuit Amsterdam naar Parijs. De aanbieding is uitsluitend te boeken via www.nshispeed.nl.

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sheila Stafleu, Adviseur PR NS Hispeed,
088 671 15 24 of e-mail: sheila.stafleu@nshispeed.nl.

Over NS Hispeed
NS Hispeed is het hogesnelheidsmerk van NS en biedt hogesnelheidsvervoer aan op internationale bestemmingen en straks ook op nationale bestemmingen. Naast de nieuwe hogesnelheidstrein vallen onder NS Hispeed ook hogesnelheidstreinen als Thalys, ICE International, Eurostar en TGV. NS Hispeed maakt deel uit van Railteam, een samenwerking tussen Europa's belangrijkste hogesnelheidsondernemingen. Railteam sluit de Europese hogesnelheidslijnen naadloos op elkaar aan.