Ingezonden persbericht


DE BOER BOUWT VOOR FINALE EURO HOCKEY LEAGUE

De Boer, de internationaal toonaangevende leverancier van tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen, verzorgt alle tijdelijke accommodaties voor de finale van de Euro Hockey League die op 10 en 11 mei plaatsvindt op het terrein van de Hockey Club Rotterdam.

De Euro Hockey League is een Europese competitie waarin 24 clubs uit 12 landen strijden om de Europese titel, en wordt georganiseerd door de European Hockey Federation in samenwerking met het Nederlandse sportmarketingbureau PRO SPORT.

De finalewedstrijden van de Euro Hockey League zullen onder andere gespeeld worden op de twee nieuw aangelegde velden van de Hockey Club Rotterdam. Voor de aanleg van deze velden heeft De Boer in maart eveneens tijdelijke accommodaties geleverd die nodig waren om de werkzaamheden onder de juiste klimatologische omstandigheden te kunnen verrichten. Komende zomer zal De Boer ook prominent aanwezig tijdens de Champions Trophy, die van 21 tot en met 29 juni eveneens in Rotterdam wordt gespeeld.



Ingezonden persbericht