Ingezonden persbericht


Nieuwe Customer Operations Manager bij Schuberg Philis

Schiphol-Rijk, 9 Mei 2008 - Schuberg Philis, een leverancier van bedrijfskritische outsourcingdiensten, heeft Klaas Veenbaas als Customer Operations Manager benoemd. In deze functie is hij hét aanspreekpunt voor klanten. Hij is eindverantwoordelijk voor de klanttevredenheid, het managen van het klantenteam en het laten uitvoeren van alle details uit het outsourcingcontract. Elk klantenteam bestaat uit tien tot vijftien senior engineers met ieder hun eigen specifieke kennis en ervaring.

Klaas Veenbaas: "De Schuberg Philis manier van werken, namelijk 'right-first-time', inspireert mij. Steeds op zoek zijn naar de 100% oplossing is voor mij vergelijkbaar met zes keer op één dag l'Alpe d'Huez omhoog te fietsen. Ik weet zowel als Alpe d'Huzes (www.alpe-dhuzes.nl)-fietser als IT-professional dat het halen van zulke ambitieuze doelen heel goed mogelijk is - mits je je aandacht voortdurend op een kristalhelder doel richt."

Voordat Veenbaas zich aansloot bij Schuberg Philis heeft hij bij Raet als Unit Manager gewerkt, waar hij met zijn team van consultants verantwoordelijk was voor het implementeren van HR & Payrollsystemen voor de zorg & welzijn-markt. Daarvoor werkte Veenbaas als Delivery Manager bij Logica. In deze positie was hij verantwoordelijk voor de levering van Business Process Outsourcing aan banken en verzekeringsmaatschappijen vanuit een Shared Service Center met meer dan 250 FTE's. Zijn motivatie was altijd om de performance van mensen steeds weer naar een hoger plan te brengen; hij is ervan overtuigd dat mensen hun prestaties altijd kunnen overtreffen. Veenbaas heeft een Bachelor in Elektrotechniek.

Pim Berger, Managing Director van Schuberg Philis: "We zijn heel blij dat Klaas bij ons team is gekomen. Right-first-time, dáár gaat het ons om. Onze mensen zijn ons hoogste goed: zij zorgen ervoor dat wij onze beloftes 100% kunnen waarmaken en zij doen alles om het blijkbaar onmogelijke te realiseren."


Over Schuberg Philis
Schuberg Philis is een innovatieve private onderneming en een belangrijke speler op het gebied van bedrijfskritische outsourcingdiensten. De onderneming richt zich exclusief op applicatie-infrastructuren waarop bedrijven zich 24 uur per dag kunnen verlaten. Schuberg Philis vervult een integrale rol, neemt de verantwoording over en garandeert 100% functionele beschikbaarheid voor klanten die een professioneel risico-management vereisen, waarbij snel en flexibel wordt ingegaan op de steeds veranderende eigen bedrijfsomgeving. www.schubergphilis.com .