Dr Richard Bandler voor het eerst in Amsterdam


Gebruik je hersens meer voor de verandering

ZEIST, 20080305 -- Is het thema voor het aanstaande seminar en daarmee wordt Pinksteren 2008 een zeer uitzonderlijke gelegenheid voor Europa en Amsterdam in het bijzonder. Dr Richard Bandler, één van de ontwikkelaars van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gaat in op zijn nieuwste ontdekkingen op het gebied van menselijke evolutie en ontwikkeling.

"Voor de allereerste keer ooit gaan Dr Richard Bandler en John La Valle dit 4-daagse seminar in het mooie Krasnapolsky hotel in Amsterdam verzorgen. Het is zeer speciaal voor al die mensen in Europa, die werkelijk geïnteresseerd zijn om de nieuwste NLP technieken te leren van de "bron".

Zoals velen weten, verzorgt Dr Richard Bandler slechts enkele seminars per jaar en besteedt hij zijn tijd vooral aan research en ontwikkeling van nieuwe modellen van excellentie en precisie, bouwend op de solide basis van NLP. Als je al eerder door Dr Richard Bandler getraind had willen worden, maar niet in de gelegenheid bent geweest, grijp dan nu deze unieke kans.

Dr. Richard Bandler heeft de prominentste mensen op het gebied van NLP getraind en zijn technieken worden wereldwijd erkend en met succes gebruikt op scholen, universiteiten, instituten en bij bedrijven. Zijn research heeft geleid tot methoden en technieken die gebruikt worden waar mensen creëren, leren, veranderen en communiceren", aldus Ben Licher.

Kaarten zijn nu exclusief verkrijgbaar in de voorverkoop bij hét NLP instituut van Nederland RaVisie te Zeist. De voertaal van het seminar is Engels.
Data: 9, 10, 11 en 12 mei 2008.

Voor meer informatie over Dr Richard Bandler, het seminar en/of NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) kunt u contact opnemen met:

Ravisie, de leukste NLP opleidingen
Ben Licher
Tel: 030 699 02 50
Mail: ben.licher@ravisie.nl
Site: www.ravisie.nl