Ingezonden persbericht


TMF Kane Showcase morgen live te horen op TMF Radio

Naarden 8 mei 2008 I Morgen treedt een van de meest populaire Nederlandse bands; Kane, live op in de uitzending van TMF. Vanuit de tv-studio's van het enige echte jongerenstation in Amsterdam zal Kane winnaars van de TMF Radio kaartenactie verrassen met een showcase.

Kane, winnaar van diverse MTV- en TMF Awards, geeft vrijdag 9 mei een exclusieve showcase ter gelegenheid van de lancering van hun nieuwe album 'Everything You Want'. De band die al weken in de TMF Superchart staat en 28 juni in de kuip optreedt, geeft deze showcase in de studio's van TMF. Daar zullen ze hun nieuwe hits ' Shot of a Gun' en 'Catwalk Criminal' ten gehore brengen.

TMF Radio gaf exclusief kaarten weg TMF Kane Showcase. Tijdens de showcase die morgen plaatsvindt zullen ze hun nieuwe album ten gehore brengen. Luisteraars van TMF Radio maakten kans op deze kaarten door mee te doen aan de prijsvraag op TMFradio.nl. Voor de thuisblijvers die niet bij het optreden zijn heeft het het hitsstation een leuke verrassing. Morgen tussen 18.00 en 20.00 zendt TMF Radio live de showcase van Kane uit gepresenteerd door Jules van Hest.

TMF Radio | The Hits The Whole and Nothing But The Hits! TMF Radio is hot, nieuw, jong, anders en brengt altijd hits. Het radiostation is in heel Nederland via de kabel en internet te ontvangen. Op TMFradio.nl zijn alle kabelfrequenties te vinden.

TMF Radio Persdienst | Marieke Bouman

Naarderpoort 1 | 1411 MA NAARDEN | T. 035-69 910 10 | marieke.bouman@skyradiogroup.nl