Ingezonden persbericht

Persbericht

25 april 2008
Koor Deo Cantemus treedt
Op tijdens pinksterweekend

Tijdens het pinksterweekend van vrijdag 9 mei tot maandag 12 mei treedt een van de bekendste en grootste koren van Nederland op: Deo Cantemus uit Rotterdam onder leiding van Cor de Haan. Op zondagavond staat er een gezinsdienst op het programma waar ds. P. Vermaat spreekt en het koor ook optreedt. André de Jager, organist bij doelenconcerten, verzorgt het orgelspel.

Het christelijk gemengd koor Deo Cantemus is een van de bekendste en grootste koren van Nederland en telt ongeveer 320 leden. Het koor is vooral bekend geworden door de kerstconcerten die al vele jaren in de Rotterdamse Doelen worden gehouden.

Voor deze avonden wordt speciaal een kerkorgel naar De Betteld gehaald waar André de Jager het koor mee begeleidt. André is als organist en componist verbonden aan platenmaatschappij 'De Bazuin' te Putten waar diverse cd's van zijn hand zijn verschenen. Hij is hoofdorganist in de Betlehemkerk te Papendrecht en organist in de Gereformeerde Kerk te Sliedrecht.

Iedereen is van harte welkom om deze avonden bij te wonen. Het pinksterconcert en de gezinsdienst beginnen beide om 19.00 uur en de entree is gratis. Wel wordt er gecollecteerd om de kosten te dekken. Meer informatie en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden, kan worden gevonden op www.betteld.nl