Gemeente Soest

Met belgerinkel naar de winkel

Datum: 25/04/2008

'Fiets en je wint altijd!'

Is het uitgangspunt van de campagne 'Met Belgerinkel naar de Winkel'.

Website: www.belgerinkel.nl

Laat uw auto staan, stap op de fiets en lever daarmee een bijdrage aan de verbetering van de luchtkwaliteit en ga het opwarmen van de aarde tegen. Fietsen is ook nog eens goed voor uw gezondheid.

De fiets is een prima alternatief voor het doen van boodschappen in de buurt. Minder auto's op de weg maakt uw gemeente ook leefbaarder en het winkelklimaat prettiger.

Campagne in het kort

De campagne loopt van zaterdag 10 mei tot en met zaterdag 28 juni 2008. De gemeente Soest doet dit jaar voor het eerst mee en voert de campagne uit in samenwerking met de plaatselijke fietsersbond.

Elke keer dat u op de fiets boodschappen doet en iets koopt bij een deelnemende winkelier krijgt u een stempel/zegel op een spaarkaart. Een volle kaart doet u in de speciale inzameldoos die bij alle deelnemende winkeliers op de toonbank bij de kassa staat.

De deelnemende winkeliers herkent u aan de speciale campagneposter op het raam. U mag zo vaak deelnemen als u wilt en een onbeperkt aantal spaarkaarten laten afstempelen. Door een loting aan het eind van de campagne maakt u met de ingeleverde volle spaarkaarten kans op leuke (fiets)prijzen!

Welke winkeliers doen mee in Soest

U kunt een overzicht downloaden van de deelnemende winkeliers in Soest en Soesterberg:

* U kunt dit bestand openen met de Acrobat Reader Deelnemende winkeliers

.