Model Academy showt in Batavia Stad


LELYSTAD, 20080507 -- In samenwerking met Batavia Stad, de fashion factory outlet in Lelystad, organiseert Model Academy op 10 mei a.s. haar eindshow.

De cursisten van de (foto)modellenopleiding Model Academy geven dit voorjaar hun eindshow in Batavia Stad nadat zij hun examen met goed gevolg hebben afgelegd. Op 10 mei wordt in Batavia Stad een grote happening georganiseerd, waarbij de catwalk centraal staat. Stylistes van Celebrity magazine hebben outfits gecreerd met de verschillende merken die in Batavia Stad hun shops hebben. De modellen van Model Academy zullen deze outfits showen op een catwalk in het winkelcentrum. Bovendien krijgt het publiek de mogelijkheid om een catwalktraining te volgen van de bekende choreograaf en docent aan Model Academy, Gerrit Oldenburg. Maar bijvoorbeeld ook om zich door professionele visagisten op te laten maken, hun haar te laten stylen, een casting te doen voor een echte opdracht of een portfolio te laten fotograferen. Batavia Stad zal dus op 10 mei bruisen van fashionactiviteiten!

Het programma begint om 12:00 uur en zal om ca 18:00 worden afgesloten met een finaleshow waarbij de winnaars van de stylingwedstrijd natuurlijk meelopen op de catwalk.
De jurering van de stylingwedstrijd is in handen van verschillende professionals uit het modellenvak en de presentatie van het geheel is in handen van Birgit Schuurman.