Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout, 10 mei 2008

OOSTERHOUT NB, 10 mei 2008

Zwager slaat schoonzus in het gezicht

OOSTERHOUT: Een 28-jarige inwoner van Antwerpen is door de politie aangehouden voor het mishandelen van zijn schoonzus. Tijdens een woordenwisseling sloeg hij de vrouw meerdere malen in het gezicht. Het incident vond vrijdagmiddag plaats in het bijzijn van verschillende familieleden. De man is in verzekering gesteld.

Fietser aangehouden met teveel drank op

DONGEN: De politie zag vrijdagavond een fietser met passagier rijden op de Gaasjesweg. De man reed zonder licht en in strijd met een geslotenverklaring. De 27-jarige fietser uit Breda bleek behoorlijk diep in het glaasje te hebben gekeken. Hij is aangehouden en blies 510 ug/l. Met een mini-proces-verbaal is hij heengezonden.

Jongeren vernielen straatmeubilair

SLEEUWIJK: Een viertal jongeren hebben zich in de nacht van vrijdag op zaterdag schuldig gemaakt aan vernieling van straatmeubilair en een fiets. Één van de jongens, een 17-jarige inwoner van Woudrichem, is door de politie aangehouden. De politie sluit andere aanhoudingen op korte termijn niet uit. De 17-jarige jongen is in verzekering gesteld. Hij had behoorlijk te diep in het glaasje gekeken. Zijn ouders zijn op de hoogte gesteld.

Ruzie tussen twee mannen resulteert in aanhoudingen

OOSTERHOUT: Twee 18-jarige inwoners van Oosterhout zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden door de politie. Het tweetal had ruzie met elkaar waarna de één de andere duwde waarop de ander weer terugsloeg. Dit ten overstaan van een volle Klappeijstraat. Beiden aangehouden en ingesloten. Na verhoor zijn zij allebei zaterdagochtend heengezonden. Allebei besloten zij geen aangifte te doen. Mogelijk dat de zaak ambtshalve zal worden vervolgd.

Man met scootmobiel op snelweg

WAALWIJK: Een 75-jarige inwoner van bestuurder van een scootmobiel was vrijdagavond even de weg kwijt toen hij op de oprit van de snelweg A59 werd aangetroffen. Verschillende automobilisten hadden de man al tot stoppen gedwongen en hem geprobeerd duidelijk te maken dat hij niet de goede route had gekozen. Toen de politie er als laatste bij kwam had de man door dat hij zich vergist had en dat hij de verkeerde weg naar Sprang-Capelle had gekozen. En warm dat was het voor iedereen.

Auteur: Nicolette Bovenhorst