Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Apeldoorn -  inbraak in bedrijf                           
Bij een bedrijf aan de Daendelsweg in Apeldoorn is vrijdag 9 op zaterdag 10 mei ingebroken. Er wordt niets vermist.

Met een stoeptegel uit de tuin werd een ruit ingegooid. Vervolgens werd het kantoorgedeelte doorzocht, maar er werd niets weggenomen. De politie vraagt getuigen die iets gehoord of gezien hebben zich te melden via 0900-8844.

Apeldoorn -  inbraak in winkel                            
Bij een winkel aan de Arnhemseweg in Apeldoorn is vrijdag 9 op zaterdag 10 mei ingebroken. Er wordt niets vermist.

Met een stoeptegel werd een ruit van de toegangsdeur ingegooid. Vervolgens werd de winkel doorzocht en werden een geldbedrag van enkele euro's ontvreemd . De politie vraagt getuigen die iets gehoord of gezien hebben zich te melden via 0900-8844.

Apeldoorn -  inbraak in bedrijf                           
Bij een bedrijf aan de Marktstraat in Apeldoorn is vrijdag 9 op zaterdag 10 mei ingebroken. Er wordt niets vermist.

Aan ruit aan de achterzijde van het bedrijf werd vernield met een baksteen. Vervolgens werd het kantoorgedeelte doorzocht, waar o.a. een laptop en een beeldschermadapter werden weggenomen. De politie vraagt getuigen die iets gehoord of gezien hebben zich te melden via 0900-8844.

Apeldoorn - dieftal uit in aanbouw zijnde woning          
Van donderdag 8 op vrijdag 9 mei werd ingebroken in een in aanbouw zijnde woning aan de Distelvlinderlaan in Apeldoorn.

De woning was al wel afgesloten, mogelijk dat de diefstal overdag is gepleegd toen er nog gewerkt werd en de daders gebruik hebben gemaakt van een onbewaakt moment. Weggenomen werden o.a. een verfspuitmachine, een compressor en 15 meter compressorslang.

Apeldoorn -  inbraak in bedrijf in Lieren                 
Bij een bedrijf aan de Lierderstraat in Lieren is van donderdag 8 op vrijdag 9 mei ingebroken. Er wordt niets vermist.

Een raam werd geforceerd om binnen te komen. Er wordt niets vermist. De politie vraagt getuigen die iets gehoord of gezien hebben zich te melden via 0900-8844.

Apeldoorn -  inbraak in woning                            
In een woning aan de Juniperlaan in Apeldoorn is vrijdag 9 mei, vermoedelijk eind van de middag ingebroken. Mogelijk is de dader gestoord door thuiskomst van de bewoners.

De dader of daders waren binnengekomen via een openstaand raam. In de woning waren diverse spullen klaargelegd om mee te nemen, o.a. een LCD-tv. Een aantal spullen wordt overigesn wel vermist, o.a. sieraden, geld en een camera. Mogelijk dat de daders gestoord zijn toen rond 17.50 uur de bewoner thuiskwam. De politie vraagt getuigen die iets gehoord of gezien hebben zich te melden via 0900-8844.

---- --