BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 8 mei 2008

BEAUTY AND THE BEAST IN SPUITEN EN SLIKKEN

DIKKE DENNIS EN DO AAN TAFEL BIJ FILEMON

Aanstaande zondag praat Filemon in Spuiten en Slikken met tattoozetter en podiumbeest van Peter Pan Speedrock Dikke Dennis en met zangeres Do. Rock 'n' roll-held Dennis praat openlijk over hoe het is om cocaine-grootverbruiker te zijn en over hoe intiem betaalde seks kan zijn. Girl next door Do gaat haar best doen haar imago van ideale schoondochter van zich af te werpen. Zondag 11 mei is Spuiten en Slikken te zien van 22.45 uur tot 23.30 uur bij BNN op 3.

Dikke Dennis rent tijdens optredens met de ruige band Peter Pan Speedrock vaak met zijn enorme ontblote bovenlijf het podium op. Soms eindigt hij helemaal naakt achter de microfoon en één keer kon hij het niet laten om zich eens even lekker af te trekken op het podium. Dennis die erg eerlijk is over zijn cokegebruik, zit tegenover zangeres Do. De zangeres is bekend van haar grote internationale hit 'Heaven' en het nummer 'Voorbij' met Marco Borsato. Een echte Beauty and the Beast dus in de uitzending. Zal de Dancing With The Stars winnares Do een partychick blijken te zijn?

Verder in deze uitzending een nieuwe manier van afkicken waarvoor je niet eens je bureaustoel hoeft te verlaten. Nicolette probeert de heftige oldschool drug opium uit. In Dennis' pornohoekje deze week een fijne verrassing voor moederdag, en natuurlijk nieuwe ontwikkelingen in de continuing story van...Swaffelgate!