Ingezonden persbericht


Sky Radio 101 FM gaat op zoek naar de 'Baby van het Jaar'

Welke baby is de leukste, mooiste of grappigste van Nederland?

Naarden, 9 april 2008 | Sky Radio 101 FM gaat op zoek naar de 'Baby van het Jaar'. Prille ouders kunnen vanaf Moederdag tot en met 30 mei hun baby opgeven via Babyvanhetjaar.nl. Luisteraars van het radiostation en een vakjury kiezen de uiteindelijke winnaar.

Vanaf zondag 11 mei kunnen ouders de mooiste foto van hun baby (0-12 maanden) plaatsen op de site Babyvanhetjaar.nl. Luisteraars van Sky Radio 101 FM kunnen vervolgens dagelijks hun stem uitbrengen op de in hun ogen mooiste, leukste, liefste of grappigste baby van Nederland. Uit de 101 jonge finalisten zal op de finaledag (3 juni) door een jury de 'Baby van het jaar' gekozen worden. Deze jury bestaat onder anderen uit Tanja Jess, Maureen du Toit en vakmensen van Prénatal en' Wij Jonge Ouders'.

De piepjonge winnaar of winnares wordt natuurlijk in het zonnetje gezet en heerlijk verwend. Zo zal hij of zij op de cover van 'Wij Jonge Ouders' komen te staan, ontvangt het kind een AEGON Rendementplan ter waarde van ¤ 10.000 en is dde baby een jaar lang hét gezicht van Prénatal.

Babyvanhetjaar.nl
Via Babyvanhetjaar.nl kan je naast stemmen op de mooiste baby ook je eigen kind aanmelden voor deze actie. Op de site zijn alle actievoorwaarden terug te vinden.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'music that makes you feel good'. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne.