Persbericht

VEEL (PINKSTER)ACTIVITEITEN IN MARINA PORT ZéLANDE

OUDDORP / Tijdens het Pinksterweekeinde zal het een drukte van belang zijn in de mediterraan aandoende Marina Port Zélande, die gelegen is aan de westzijde van het grootste zoutwater binnenmeer van Europa, de Grevelingen. Alle hier gevestigde bedrijven werken mee aan een veelzijdige Pinkstershow.

Zo presenteert het immer actieve For Sail Yachtbrokers aan hun eigen royale verkoopsteiger, waaraan ook hun drijvend kantoor ligt afgemeerd, zo'n 50 zeiljachten en motorsailers vanaf ¤ 50.000. Zusterbedrijf Contest Yachts Zeeland toont hier ook een behoorlijk aantal gebruikte Contests.

Fairline Nederland heeft tegen die tijd de showroom en entree vernieuwd en er zijn enige tientallen nieuwe en gebruikte Fairlines te bezichtigen.

Delta Watersport presenteert tijdens dit weekeinde de Nederlandse primeur van de 7 meter lange UFO 69.C semi-rigid boot met een romp van carbon composiet en een 250 pk -- 6 cilinder Verado buitenboordmotor. Extra aandacht zal ook worden gegeven aan de Williamsboten, met name aan de Turbojet 440, die in september uitkomt.

Watersportwinkel de Waterfront Store introduceert diverse nieuwe collecties zoals Quayside (schoenen en laarzen) en Vingino (kinderkleding). Waterfront Jachtcharter heeft de vloot uitgebreid met een Dehler 36 SQ, een Dehler 29 en een Jeanneau Sun 2000.

Dit alles speelt zich dus af in Marina Port Zélande aan de Kabbelaarsbank te Ouddorp, die aanpalend aan het horecagebouw de boulevard drastisch heeft verbreed, waardoor royale terrassen konden worden aangelegd. Ook zijn nieuwe speelvoorzieningen voor de jeugd aangelegd.