Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Eindhoven, 6 mei 2008

Mitra Slijterij concurreert met bloemisten

Exclusief bij Mitra, het origineelste moederdagcadeau van 2008! Aanstaande zondag worden de moeders van Nederland weer massaal in het zonnetje gezet. Mitra presenteert hiervoor op originele wijze het unieke moederdagcadeau van 2008; een bosje wijn!

In alle Nederlandse vestigingen van Mitra vindt men een zomerse bloemenkar met daarop de prachtige wijnboeketten. Het fleurige bosje wijn bestaat uit 2 flessen rode, 2 flessen witte en 1 fles rosé wijn met een origineel wijnglas. De verpakking is voorzien van een 'ma-de-liefste' wenskaartje met daarop voldoende ruimte voor het schrijven van een persoonlijke boodschap. Het wijnboeket kost slechts E 10,- en is daarmee hét cadeau voor ma-de-liefste!

Nog nooit eerder is er bij Mitra zo'n run geweest op een cadeau artikel, het blijkt een groots succes te zijn en daarom is besloten dit concept door te zetten voor alle vaders in Nederland. Mitra zal voor Vaderdag een Bosje Bier aanbieden.

Bel 0800-BELMITRA of kijk op www.mitra.nl voor de dichtstbijzijnde vestiging van Mitra zodat dit originele cadeau ook aan uw moeder gegeven wordt.Ingezonden persbericht