Gemeente Anna Paulowna


Amateurartiesten gezocht voor Pinksterwandeltocht

's Heeren Loo organiseert dit jaar voor de vijfendertigste keer een recreatieve wandeltocht op tweede pinksterdag (12 mei) op het Noorderhaventerrein in Julianadorp. Om de wandeltocht op te vrolijken is de afdeling Vrije tijd en Vorming (VTV) op zoek naar amateurartiesten die een leuke act kunnen opvoeren.

De vierhonderd deelnemers aan de tocht zijn cliënten met een verstandelijke beperking, hun familieleden en veel ouders met jonge kinderen uit de regio. De organisatie streeft er jaarlijks om de wandelroute op te vrolijken met leuke optredens, zodat de deelnemers naast het wandelen nog extra kunnen genieten.

Dit jaar doet de organisatie een oproep aan amateurs die op vrijwillige basis willen meewerken aan het opvrolijken van dit evenement. Kortom wij zijn op zoek naar leuke acts zoals muzikanten, jongleurs, clowns, dansers, acrobaten, toneelspelers enz.

Het is de bedoeling dat amateurartiesten zonder geluidsversterking langs de wandelroute een korte act verzorgen voor de wandelaars, die verspreid tussen 13.30 en 16.00 uur langskomen.

Heeft u interesse, dan kunt u nadere informatie krijgen of u aanmelden bij Irma Jansen van de afdeling VTV. Zij is bereikbaar via e-mail vrijetijdenvorming.nh@sheerenloo.nl of telefoon op nummer (0223) 648447 of 06525 38 310.