Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (20-08)

09 mei 2008

College 2007

Openbare activiteiten van het college van B&W van 12 t/m 18 mei 2008

12-05: Wethouder Lewis opent Vliegerfestival
14-05: Wethouder Mourik slaat eerste paal Woonboulevard 15-05: Wethouder Mijnans plaatst prullenbak

Wethouder Lewis opent Vliegerfestival
Wethouder Marjolijne Lewis opent eerste pinksterdag, maandag 12 mei om 13.00 uur het Spijkenisser Vliegerfestival aan de Maasboulevard door samen met twee kinderen een vlieger op te laten. Met het Spijkenisser Vliegerfestival wordt tevens de aftrap van de Meimaand Milieumaand gegeven.

Wethouder Mourik slaat eerste paal Woonboulevard Wethouder Christel Mourik slaat woensdag 14 mei om 12.00 uur de eerste paal van Woonboulevard Spijkenisse op bouwterrein Schiekamp aan de Groene Kruisweg / Sportlaan. De woonboulevard gaat onderdak bieden aan 21 woonwinkels.

Wethouder Mijnans plaatst prullenbak
Wethouder Jan Willem Mijnans plaatst donderdag 15 mei om 11.00 uur samen met mevrouw Christel v.d. Kamp, regio supervisor McDonalds, de achtste extra afvalbak bij McDonalds aan de Borgtweg 2. Het fastfoodrestaurant plaatst acht extra prullenbakken rond het parkeerterrein. De gemeente zorgt wekelijks voor een extra schoonmaakronde, zodat er voortaan drie keer per week zwerfvuil geruimd wordt. De gemeente en McDonalds hopen daarmee voor een schonere omgeving te zorgen.
Interne links
Wethouder Lewis opent Vliegerfestival op Tweede Pinksterdag