Nederlands Kanker Instituut



* Bijzonder cadeau voor verpleegkundigen NKI-AVL

Bijzonder cadeau voor verpleegkundigen NKI-AVL

09-05-2008

Amsterdam, 8 mei 2008

Op maandag 12 mei is het de Dag van de Verpleging. Als blijk van waardering krijgen alle verpleegkundigen van het Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (NKI-AVL) een wel heel bijzonder cadeau:
een lidmaatschap op de beroepsvereniging van verpleegkundigen & verzorgenden (V&VN), een lidmaatschap op de afdeling Oncologie van de V&VN én inschrijving in het Kwaliteitsregister V&V.

Het NKI-AVL bestaat uit een wetenschappelijk onderzoeksinstituut en een gespecialiseerde kliniek met als primaire doelstelling het bestrijden van de ziekte kanker. Om aan de top te blijven van een snel veranderende omgeving heeft deskundigheidsbevordering continu aandacht in het NKI-AVL.

Aan medewerkers worden uiteenlopende leeractiviteiten geboden die hen in staat stellen gekwalificeerd en gemotiveerd bij te dragen aan de doelen van de organisatie. Het lidmaatschap op de V&VN en de inschrijving in het Kwaliteitsregister voor verpleegkundigen sluit hier goed bij aan.

Het vak van verpleegkundigen is een dynamisch vak. Alleen werken is niet voldoende om vaardigheden en kennis bij te houden. In het Kwaliteitsregister leggen verpleegkundigen vast wat zij doen aan deskundigheidsbevordering, zoals bijvoorbeeld scholing, intervisie, klinische lessen, casusbesprekingen, het bijwonen of organiseren van congressen en het lezen van wetenschappelijke artikelen.

Meer informatie is hierover te vinden op;
www.kwaliteitsregistervenv.nl

09-05-2008 | Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis