Open dagen YMCA vakanties in Leusden en Kerkdriel


Op 12 mei in Leusden en Kerkdriel

LEUSDEN EN KERKDRIEL, 20080428 -- Steeds meer tweeverdieners ontdekken het zomerkamp. Ze merken dat het een prima manier is om hun kind in de grote vakantie een extra weekje onder te brengen. Niet alleen om de oppas of grootouders eens te kunnen ontlasten, maar ook omdat de kinderen veel leren op kamp. Ze komen vaak zelfstandiger of met meer zelfvertrouwen weer thuis. YMCA Vakanties weet dat ouders hun kind niet zomaar aan vreemden meegeven. Daarom houdt ze op Tweede Pinksterdag, 12 mei 2008 open dag in Leusden en Kerkdriel. Terwijl de kinderen zich vermaken, krijgen de ouders antwoord op al hun vragen.

Kinderen vinden het fantastisch om op kamp te gaan. Wie wil er nou niet zeven dagen lang vakantie vieren met leeftijdgenootjes? De hele dag naar buiten, coole spelletjes doen, lekker zwemmen, sporten, lachen, chillen en feesten. Geen ouders in de buurt die liever naar een museum gaan of even geen zin hebben om actief mee te doen. Ouders weten dat wel, maar zijn toch vaak huiverig om hun kind alleen of met een vriendje op kamp te laten gaan.

YMCA Vakanties wil deze ouders op de open dag laten zien dat hun kinderen in vertrouwde handen zijn. Een middag lang beleven ze de YMCA vakantiesfeer. Voor kinderen van 6 tot 15 jaar zijn er uitdagende spelen onder leiding van ervaren en enthousiaste vrijwilligers. Op het watersportcentrum in Kerkdriel kunnen de bezoekers zeilen, surfen, kanoën, tokkelen en meedoen aan fungames. Op het kampeercentrum in Leusden kunnen kinderen klimmen, mountainbiken, ponyrijden, dansen en er is een zeephelling en een bungy run. Voor de allerkleinsten is er een knutsel- en schminkhoek en een springkussen. Op beide locaties is een vakantie te winnen. De toegang en alle activiteiten zijn gratis.

Meer informatie over de open dag is te vinden via www.ymca.nl.

Mooi weer?
Neem zwemkleding mee! Die hebben de kinderen in Leusden nodig op de zeephelling en in Kerkdriel in en op het water.
Locaties:
YMCA Kampeercentrum
Paradijsweg 4
3832 GT Leusden
www.ymca.nl
12.00-16.00 uur

YMCA Nautilus
Zandweg 17
Kerkdriel
www.nautilus.nl
11.00-17.00 uur

Er zijn YMCA vakanties in Hulshorst, Kerkdriel, Lelystad, Leusden, Ommen, Renesse, Schiermonnikoog, Nijhuizum en op de Friese meren. De deelnemers komen uit heel Nederland.

Over YMCA

De YMCA is een open christelijke organisatie die werkt met, voor en door jongeren van 6-25 jaar. Iedereen is er welkom, ongeacht afkomst of achtergrond. De YMCA heeft geen winstoogmerk. De Nederlandse YMCA bestaat sinds 1853 en organiseert al bijna 100 jaar kinderkampen.