Perot Systems neemt Original Solutions over

Perot Systems breidt wereldwijde levering van dienstenpakket uit door overname in Ierland

Perot Systems Corporation (NYSE: PER) maakt vandaag bekend dat het Original Solutions Limited (Original Solutions) heeft overgenomen. Original Solutions is een professionele IT-dienstverlener voor softwareontwikkeling en
-management die klanten in Ierland en het Verenigd Koninkrijk bedient. De financiële aspecten van de overname zijn niet bekendgemaakt. Original Solutions houdt zich vooral bezig met webapplicaties, de ontwikkeling van serversystemen, bedrijfsintegratie, het herbouwen van oude computersystemen, en is gespecialiseerd in IT Service Management en IT Infrastructure Library-processen (ITIL.) Original Solutions heeft kantoren in Limerick en Dublin, Ierland en heeft ongeveer 90 mensen in dienst. In 2007 bedroegen de bedrijfsinkomsten 9 miljoen euro.
"We zijn verheugd Original Solutions te verwelkomen bij het wereldwijde team van Perot Systems," zegt voorzitter en algemeen directeur van Perot Systems Corporation Peter Altabef. "Original Solutions zal de uitbreiding van ons wereldwijde IT-dienstenpakket zeer ten goede komen dankzij haar technologische expertise en haar gedreven instelling bij het perfectioneren van de bedrijfsvoering."
"We zijn er trots op om het team van Perot Systems te komen versterken," zegt algemeen directeur van Original Solutions John Collins. "Met het bereik van Perot Systems kunnen we onze huidige klanten beter van dienst zijn en nieuwe kansen creëren voor onze medewerkers. We verheugen ons erop om onderdeel te worden van de wereldwijde activiteiten van Perot Systems." Stephen Walsh, Client Ececutive voor Perot Systems in Ierland zegt: "Original Solutions zal onze dienstenportfolio en capaciteiten op de Ierse en de EMEA-markt versterken."
Klanten van Original Solutions zijn onder andere de Allied Irish Bank, de Bank of Ireland, Eircom, en O2. Oprichter John Collins blijft hoofd van het bedrijf en zal het bedrijf bijstaan bij verdere uitbreidingen.

Over Original Solutions
Original Solutions voorziet in bedrijfs- technologische oplossingen en levert kosteneffectief applicatiebeheer. Met het kantoor in Dublin en uitbestedingen aan een helpdesk in Limerick, helpt Original Solutions bedrijven effectiever te worden op het gebied van IT-toepassingen. De medewerkers van Original Solutions werken nauw samen met hun klanten om belangrijke verbeteringen in kwaliteit, klantenservice en bedrijfsprestaties te bereiken ten voordele van het gehele bedrijf. Het bedrijf heeft uitstekende methodologieën en technische vaardigheden in huis en heeft in Ierland ongeveer 90 mensen in dienst.

Over Perot Systems
Perot Systems is een wereldwijde aanbieder van diensten op het gebied van de informatietechnologie en zakelijke oplossingen. Door haar flexibele en gezamenlijke aanpak integreert Perot Systems de expertise vanuit het hele bedrijf om zo op maat gemaakte oplossingen te bieden, waardoor klanten in staat worden gesteld hun groei te versnellen, processen te stroomlijnen en nieuwe niveaus van waarde voor hun klanten te creëren. Perot Systems, met hoofdkwartier in Plano, Texas, meldde voor 2007 een omzet van 2,6 miljard Amerikaanse dollar. In Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Europa en Azië werken ruim 23.000 mensen voor het bedrijf. Aanvullende informatie over Perot Systems kunt u vinden op http://www.perotsystems.com.

Dit persbericht bevat op de toekomst gerichte verklaringen die afhankelijk zijn van bekende en onbekende risico's en onzekerheden. Hierdoor is het mogelijk dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten vermeld of gesuggereerd in deze verklaringen. Voor factoren die onze zaken zouden kunnen beïnvloeden en waardoor de resultaten wezenlijk zouden kunnen verschillen van onze verwachtingen, verwijzen wij u graag naar ons jaarverslag over het fiscale jaar dat eindigde op 31 december 2007 op formulier 10-K, zoals dat is ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission, ter inzage op http://www.sec.gov/ en herzien in onze kwartaalrapporten op formulier 10-Q ingediend na formulier 10-K, voor aanvullende informatie betreffende risicofactoren. We nemen geen verplichting op ons en zijn niet voornemens deze op de toekomst gerichte verklaringen te herzien vanwege nieuwe informatie, toekomstige ontwikkelingen of anderszins.

Noot voor de pers:
Contacten voor de media:
Perot Systems Corporation
V.S. - Wereldwijd
Joe McNamara

+1-972-577-6165
joe.mcnamara@ps.net

V.K.
Charlie Richards

+44-20-7892-1071
Charlie.richards@ps.net

Ierland
Mary Sweetman

+353-(0)86-856-0425
mary@sweetcomms.net
Website: http://www.perotsystems.com