Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MySpace haalt Michael Franti (Spearhead) naar Amsterdam! Op 12 mei een exclusieve akoestische showcase. Ga voor kaarten naar nl.myspace.com

Amsterdam - 7 mei 2008. Op tweede Pinksterdag, maandag 12 mei, geeft Michael Franti een exclusief optreden in de Amsterdamse Flexbar http://www.flexbar.nl . MySpace gebruikers hebben het nieuws inmiddels opgepikt en wachten vol spanning de showcase af. Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar via http://nl.myspace.com ... ook voor nieuwe MySpace gebruikers.

MySpace laat opnieuw zien dat zij ook offline het platform is waar muzikanten voor kiezen, of het nu gaat om mainstream artiesten of muzikanten zoals Michael Franti en zijn band Spearhead. Hun fans kijken al tijden, met hooggespannen verwachtingen, uit naar het nieuwe album 'All Rebel Rockers'. Het album zal op maandag 18 augustus 2008 in Europa worden uitgebracht door Anti Records.

Michael Franti en Spearhead hebben wereldwijd een trouw en vast publiek weten op te bouwen door tours en optredens in de meer alternatievere media. Op de Nederlandse MySpace site is goed te merken dat zij ook in ons land op groot enthousiasme kunnen rekenen.

Franti mengt hip hop, funk en reaggae met uitgesproken progressieve politieke songteksten. Hij is daarom niet alleen bekend als muzikant maar ook als toonaangevend leider in de mensenrechten beweging. Daarnaast is hij vredesactivist. Zijn film 'I know I'm not alone' toont beelden uit Irak en de Palestijnse en Israelische gebieden. De film laat zien welke prijs er betaald moet worden voor oorlog. Franti bereikt met de film alle generaties van Gen-X tot de Baby Boomers.

Wil je bij dit exclusieve solo optreden zijn? Ga dan naar http://nl.myspace.com en maak kans op een kaart!